KNVVL ERKEND - VLIEGINFORMATIE 06 - 54 66 38 93

Lierveld Stegeren

Ons lierterrein in Stegeren ligt aan de Verlengde Elfde Wijk ter hoogte van nummer 16.

Parkeren langs de sloot kant. Er mag NIET op het veld geparkeerd worden. De bewoners van no 16 zijn niet onderdeel van Eurofly, het zijn onze buren.

Wij verzoeken u goed in de berm aan de overkant van de weg te parkeren, en de ingang van nummer 16, de oprit van dierenpension, en de ingang van het veld vrij te houden.

Dit zodat de bewoners en het overige verkeer geen hinder ondervinden!

Volg de aangegeven wandelroute over het veld richting de start plek of lier locatie.

Afhankelijk van de wind kan het zijn dat u naar de andere kant van het veld moet lopen. Het is niet toegestaan om aan de andere kant van het veld te parkeren. Graag even melden bij de lier zodat we veilig kunnen lieren en u veilig naar de andere kant van het veld kan lopen.

vanaf Ommen:

de N48 volgen, afslag Ommen N340 richting Coevorden; gaat na ± 2 km over in de r105. (Coevorderweg), dan na 8 km links afslaan (Zwarte Pad, bij bordje ´Residence Belmond´) na 1km komt u over een viaduct, ongeveer 1km na viaduct links (Verlengde Elfde Wijk), na 750 m. is het veld aan de linkerkant ter hoogte van nummer 16.

vanaf Almelo / Hardenberg:

de N36 volgen richting Ommen, bij de rotonde bij de Witte Paal richting Stegeren (r105 – Ommerweg – Coevorderweg), na 1,9 km rechts afslaan (Zwarte Pad, bij bordje ´Residence Belmond´) na 1km komt u over een viaduct, ongeveer 1km na viaduct links (Verlengde elfde Wijk), na 750 m. is het veld aan de linkerkant ter hoogte van nummer 16.

vanaf Dedemsvaart:

neem op de provinciale weg N377 de afslag Dedemsvaart en rij richting centrum. Neem op de rontonde de 3e afslag naar de langewijk. Sla na ongevbeer 1km rechts af naar De Magnolia. Sla voor de brug links af naar de Moerheimstraat. Bij de volgende afslag rechts af naar de Stegerensallee. Na ongeveer 3,7 km gaat deze over in zwarte pad. Sla na 130m rechts af naar de Verlengde Elfde Wijk. Na ongeveer 750m is het veld aan de linkerkant ter hoogte van nummer 16.

Let op de hierboven gemelde parkeerinstructies en looproute.

Chat openen
1
We helpen u graag.
Houdt u er rekening mee dat wij niet altijd binnen een dag kunnen reageren.