Maak kennis met de mensen die het vliegen in Stegeren voor Eurofly mogelijk maken. De instructeurs, hulpinstructeurs, tandempiloten en leermensen.
Dit zijn de gezichten van Eurofly. De mensen die de leden helpen met starten en landen. En natuurlijk draaien er op de achtergrond nog veel vrijwilligers mee. Onderhoud, foto’s, filmpjes, marketing, beursopbouw en promotie.
Allemaal gedaan door onze vrijwilligers!

Lucas

Lucas ten Napel

Lucas is de hoofdinstructeur en oprichter/eigenaar van Eurofly. Lucas leid mensen van alle niveaus op. Verder is Lucas lierman en tandempiloot.
Een oude rot in het vak.

Mark

Mark

Mark is instructeur en tandempiloot. Verder is Mark ook aan de lier te vinden.   Mark is een zeer actieve piloot die zichzelf nog veel nieuwe doelen stelt.
Een “jonge hond” met zeer veel ervaring.

Andre

Andre

Andre is al jaren één van de tandempiloten die Eurofly rijk is. Ook Andre is regelmatig aan de lier te vinden om mensen naar boven te lieren.
Verder helpt Andre regelmatig met het wegstarten van leerlingen en gevorderde piloten.

Ron

Ron is lierman en hulpinstructeur. Ron valt zeker ook onder de oude rotten met veel vliegervaring. Een vraagbaak voor veel nieuwe piloten.
Ron is regelmatig mee naar het buitenland, waar hij zich ook vaak opoffert als chauffeur om mensen naar boven te brengen of op te halen na een overlandvluchtje.

sjaak

Sjaak

Sjaak is lierman en tandempiloot. Een van de stille krachten binnen Eurofly.
Sjaak is veel te vinden bij beurzen en evenementen van Eurofly en is als tandempiloot ook zeer waardevol in het anderen laten ervaren hoe mooi vliegen kan zijn.

Herman

Herman. Je ziet hem niet, maar hij is er zeker. Herman staat veel aan de lier en doet het nodige aan onderhoud. Een techneut pur sang en ook 1 van de ervaren rotten. Hulp nodig in de bergen? Herman weet de weg.

Henk kleine

Henk

Henk is regelmatig te vinden aan de lier om mensen op een hoger niveau te brengen. Naast het vliegen bij Eurofly vliegt Henk ook paramoteur.
Henk is ook regelmatig in de bergen te vinden, waar als je hulp nodig hebt, je deze van Henk kunt verwachten.

Bram

Bram

Bram is voornamelijk actief als tandempiloot en heeft al de nodige mensen laten ervaren hoe mooi het vliegen is. Zelf is hij regelmatig op het veld te vinden en ook in het buitenland heeft hij de nodige vluchten op zijn naam staan.

Bas

Bas

Bas is naast tandempiloot net als Henk ook Paramoteurvlieger.
Bas is ook lierman en heeft een enorme berg ervaring. Doordat Bas regelmatig in Italië verblijft, is hij ook hier een onmisbare hulp voor Eurofly. Is het niet als “gids” dan start hij leerlingen van de berg of rijdt hij mensen naar boven.

Arjan

Arjan

Onze stille kracht is Arjan. Arjan is een bedreven tandempiloot en lierman. Hij heeft al vele plekken in Europa bevlogen en legt ook grote afstanden af tijdens zijn overland vluchten.

Instructeurs

Ze leiden ons op en starten ons weg. Geven richting aan hoe wij moeten vliegen.

Liermensen

Zij brengen ons op veilige wijze naar grote hoogte.

Tandempiloten

Zij laten zien hoe mooi vliegen is. U heeft geen enkele ervaring nodig om onze mooie sport samen met hen te ervaren.

Hulpinstructeurs

Doen nog een laatste check en starten u weg of helpen u met grondoefeningen.